У Житомирі безкоштовно проведуть стерилізацію безпритульних кішок та котів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі безкоштовно проведуть стерилізацію безпритульних кішок та котів

Автор: news_maker від 26-02-2019, 12:26, переглядів: 1 071

У Житомирі безкоштовно проведуть стерилізацію безпритульних кішок та котів

У рамках багаторічної плідної співпраці з ТОВ «Чотири лапи України» оголошується березнева акція з безкоштовної стерилізації безпритульних кішок та котів у м. Житомирі.

Про це повідомила директор комунального підприємства «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради Олександра Мельник.

«Протягом 9 робочих днів з 4 по 15 березня фахівці благодійного фонду на території КП «Центр захисту тварин» проведуть масову стерилізацію безпритульних кішок та котів (15-20 особин щодня), яких можуть привезти активні мешканці міста! Отже, запрошуємо всіх небайдужих допомогти зробити гарну справу разом», - сказала Олександра.

Також вона зазначила, що надалі стерилізація безпритульних тварин відбуватиметься у звичному режимі роботи комунального підприємства в рамках реалізації міської програми «Житомир - дружнє місто до тварин» на 2018-2020 роки! Впродовж 2019 року станом на 22 лютого Центром захисту тварин у Житомирі вже виловлено, стерилізовано і вакциновано від сказу безхатніх 84 песика та 22 котика.

Обов’язкові умови стерилізації:

1. Необхідно попередньо зареєструватися за номером телефону (0412) 55 00 20 (Пн.-Пт. 9.00-18.00);
2. Кішки мають бути безпритульними, що проживають на території міста. Послуга для домашніх котиків на платній основі згідно з прайсом Центру;
3. У день операції кота/кішку необхідно забрати в теплі умови для тимчасового утримання впродовж однієї доби, після чого повернути до ареалу проживання;
4. У випадку вагітності безпритульних кішок - стерилізація позачергова.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: