Фахівці ДСНС перевіряють об’єкти, на яких розташовуватимуться виборчі дільниці » Новини Житомира
 
 


Фахівці ДСНС перевіряють об’єкти, на яких розташовуватимуться виборчі дільниці

Автор: news_maker від 27-02-2019, 05:15, переглядів: 767

Фахівці ДСНС перевіряють об’єкти, на яких розташовуватимуться виборчі дільниці

25 лютого у Житомирі в рамках планової перевірки фахівці ДСНС оцінили готовність чотирьох приміщень, в яких будуть розташовані виборчі дільниці.

Першою рятувальники відвідали дитячо-юнацьку спортивну школу №2, в холі якої розміщуватиметься найменша виборча дільниця обласного центру. Порушень з питань пожежної безпеки на зазначеному об’єкті вони не виявили.

Перевірка ж наступного об’єкту – одного з корпусів Житомирського національного агроекологічного університету, виявила деякі недоліки – заблоковані вікна та незафіксована розетка. Зазначені порушення у разі виникнення будь-якої надзвичайної події можуть стати серйозною перешкодою для порятунку. Проте, адміністрація закладу, запевнила, що недоліки будуть усунені упродовж тижня.

Крім того, рятувальники оцінили стан приміщень ліцею №2 та центру розвитку дитини № 68, порушень на яких не було зафіксовано.

Під час перевірки з керівниками зазначених об’єктів був проведений інструктаж з дотримання вимог правил пожежної та техногенної безпеки.

«Наразі продовжуються обстеження приміщень, де розташовуватимуться виборчі дільниці, – зазначив заступник начальника Управління ДСНС у Житомирській області Олег Шахрай. – Загалом фахівцям ДСНС до 15 березня необхідно перевірити 1449 таких об’єктів. Наші підрозділи додатково відвідають виборчі дільниці вже після призначення голів та членів виборчих комісій, аби провести з ними відповідні інструктажі з правил пожежної безпеки. Зокрема, проінструктуємо як користуватися вогнегасником та як діяти у разі виникнення пожежі».

Фахівці ДСНС перевіряють об’єкти, на яких розташовуватимуться виборчі дільниці

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: