житомирянин взяв участь в програмі "Бережись Автомобіля" » Новини Житомира
 
 


житомирянин взяв участь в програмі "Бережись Автомобіля"

Автор: news_maker від 3-02-2012, 22:31, переглядів: 2 215

житомирянин взяв участь в програмі "Бережись Автомобіля"

Розважальний проект у жанрі «real-TV» «Бережись автомобіля» пропонує кожному учаснику шоу карколомні пригоди, а телеглядачам – яскраві та неприховані хвилювання.

Усе, що потрібно для того аби стати власником авто — дотриматись правил шоу та проїхати 55 км за 222 хвилин, які невблаганно збігатимуть на таймері ведучого шоу Кузьми Скрябіна.
Учаснику разом з ведучим необхідно з обмеженим об’ємом бензину, зупиняючись тричі на дозаправку, дістатися з пункту А в пункт Б, пройшовши при цьому усі завдання та випробування.
Якщо герой не встигає хоч на одному етапі їзди — авто залишається з порожнім баком і без однієї деталі! За непройдене випробування бригада «ЗПДЛ» на свій розсуд нещадно відламує будь-яку частину машини. Дістатися місця другого завдання стане цілковитою проблемою, адже купувати бензин не можна, а лише вдало пройдений етап гарантує пальне до наступного пункту маршруту. Штовхати машину, просити допомоги у випадкових автомобілістів чи просто зійти з дистанції? Вирішує учасник шоу, але таймер безжалісно продовжуватиме рахувати час гри.
Попереду на героя чекатимуть ще два завдання від ведучого, нові втрачені деталі авто, брак бензину, «штрафи» за водіння та інші неочікувані пригоди.
Завдяки Кузьмі та бригаді «ЗПДЛ» останні метри свого фінішного маршруту герой проходитиме як пекельну лінію божевільних перешкод... Якщо ж учасник успішно подолає бездоріжжя та небезпеки останньої дистанції, то на фініші його зустрінуть з усіма почестями справжнього чемпіона, обливатимуть шампанським та зроблять усе, аби переможець не забув цей день ніколи. Проте якщо учасник не зможе пройти лінію перешкод, то за умовами шоу, єдине, що йому залишиться – ридати біля розбитої машини і проводжати поглядом ведучого та бригаду «ЗПДЛ»
Цього разу учасником програми став Віталій Черниш.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: