Одразу два нещасні випадки сталися на Житомирщині: електрика убило струмом та лісника привалило деревом » Новини Житомира
 
 


Одразу два нещасні випадки сталися на Житомирщині: електрика убило струмом та лісника привалило деревом

Автор: news_maker від 3-03-2019, 00:45, переглядів: 846

Одразу два нещасні випадки сталися на Житомирщині: електрика убило струмом та лісника привалило деревом

Відразу два повідомлення, з м. Бердичева та Ємільчинського району, про загибель людей надійшли до поліції 1 березня. В обох випадках, за попередніми відомостями, до трагічних наслідків призвели порушення правил безпеки. Розпочато кримінальні провадження.

Близько 11.00 медики «швидкої» повідомили про констатацію смерті 42-річного жителя м. Бердичева. На місці події, на території підстанції підприємства із подачі електроенергії, працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділу з’ясували, що близько 10.50 під час виконання ремонтних робіт чоловік отримав удар електрострумом.

Нині призначеного судово-медичну експертизу для встановлення причин його смерті та інших обставин події.

В Ємільчинському районі, поблизу с. Серби, під час санітарної валки лісу загинув 34-річний житель с. Великої Цвілі. З’ясовуючи обставини події, поліцейські встановили, що під час падіння зрізаної сосни також зламалася та обвалилася суха вільха, яка смертельно травмувала чоловіка.

Нині за обома фактами розпочато кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі заходи.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: