У Ружині вогнеборці ліквідували нічну пожежу в магазині » Новини Житомира
 
 


У Ружині вогнеборці ліквідували нічну пожежу в магазині

Автор: news_maker від 17-03-2019, 21:52, переглядів: 745

У Ружині вогнеборці ліквідували нічну пожежу в магазині

17 березня о 03:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в магазині з продажу вело-, мото-, бензотехніки у смт Ружин. Про це рятувальників сповістила охорона об’єкту, адже до них на пункт зв’язку надійшов сигнал про знеструмлення будівлі.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику у вікні приміщення проглядалось незначне іскріння. Потрапивши всередину магазину, рятувальники з’ясували, що горить підлога та товари. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось застосувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання.

Зусиллями бійців ДСНС о 03:50 пожежу локалізовано, а о 04:18 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Вогонь устиг знищити 2 кв. м підлоги та техніку на стенді на загальній площі 4 кв. м. і пошкодити облицювання стін та стелі. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження полум’я будівлею.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу на 1 пожежному автомобілі. Попередньо фахівці припускають, що до загоряння призвів несправний електролічильник. Остаточні обставини події встановлюються.

У Ружині вогнеборці ліквідували нічну пожежу в магазині

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: