У Малині вогнеборці врятували від знищення полум’ям двоповерховий будинок » Новини Житомира
 
 


У Малині вогнеборці врятували від знищення полум’ям двоповерховий будинок

Автор: news_maker від 17-03-2019, 22:39, переглядів: 706

У Малині вогнеборці врятували від знищення полум’ям двоповерховий будинок

14 березня о 21:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двохповерховому житловому будинку в м. Малин. Сусід господаря оселі побачив, що з-під даху будинку йде густий дим та побіг будити тих, хто є в помешканні.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику частина даху була охоплена полум’ям. В приміщенні спостерігалось сильне задимлення, тому рятувальникам довелось застосувати апарати на стисненому повітрі. За результатами проведеної розвідки осередок займання було виявлено на горищі будинку. Прямого ходу туди не було, тому рятувальникам довелось пробиватись через ванну кімнату, розбираючи конструкції приміщення. Також було залучено додатковий автомобіль для підвозу води.

Силами бійців ДСНС о 22:10 пожежу локалізовано, а о 00:10 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 2 кв. м покрівлі та 5 кв. м перекриття. Подальшого розповсюдження полум’я їм вдалося запобігти. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: