У Бердичеві за підозрою у грабежі поліцейські затримали чернівчанина » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві за підозрою у грабежі поліцейські затримали чернівчанина

Автор: news_maker від 19-03-2019, 10:06, переглядів: 612

У Бердичеві за підозрою у грабежі поліцейські затримали чернівчанина

36-річного жителя м. Чернівців правоохоронці обґрунтовано підозрюють у вчиненні злочину у райцентрі Житомирщини. У ході розпочатого досудового розслідування чоловіка перевіряють на причетність до інших протиправних діянь.

Близько 23 години 16 березня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа на очах у заявника проникла в автомобіль «Мерседес», належний його знайомцю, і викрала звідти автомагнітолу. З цією здобиччю чоловік пересів за кермо «Фольксвагена» і поїхав геть.

– Інформація про обставини вчиненого злочину, прикмети підозрюваного та його автівки ми отримали на службовий планшет. Тож вирушили у ймовірному напрямку її руху, - розповів начальник сектору реагування патрульної поліції №3 Бердичівського ВП ГУНП Юрій Пушкарук, який того вечора разом із колегою несли службу на вулицях райцентру.

За кілька кварталів поліцейські помітили припаркований «Фольксваген», зовні схожий на розшукуваний. За кермом знаходився чоловік, який при появі правоохоронців вів себе знервовано і плутався у власних словах. Поліцейські викликали на місце події заявника, який упізнав підозрюваного, і згодом слідчо-оперативну групу.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили у салоні викрадену магнітолу. Свою вину керманич визнав. Окрім того, з автівки було вилучено ще низку речових доказів, які можуть свідчити про протиправну діяльність, як було встановлено, 36-річного жителя м. Чернівців.

Слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством чернівчанину може загрожувати покарання - від штрафу й аж до позбавлення волі строком до 4 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: