На Житомирщині завдяки електронним земельним торгам вартість оренди трьох ділянок підняли у 3,5 рази » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині завдяки електронним земельним торгам вартість оренди трьох ділянок підняли у 3,5 рази

Автор: news_maker від 24-03-2019, 18:13, переглядів: 699

На Житомирщині завдяки електронним земельним торгам вартість оренди трьох ділянок підняли у 3,5 рази

У лютому 2019 року за результатами електронних земельних торгів аграріям передали у користування три земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

Про це повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Землі загальною площею 68,6 га розташовані на території Черняхівського та Малинського районів Житомирської області. Ділянки передано в оренду терміном на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної плати за користування земельними ділянками був встановлений на рівні 8% від нормативної грошової оцінки.

За підсумками електронних земельних торгів, проведених у лютому цього року, розмір річної орендної плати за всі земельні ділянки збільшився з 87,2 тис. грн до 309,6 тис. грн. Кошти щорічно надходитимуть до бюджетів місцевих громад Житомирської області.

Найбільше під час торгів зросла вартість оренди земельної ділянки на території Дібрівської сільської ради Малинського району площею 21 га, де стартова ціна піднялася до 41,6% від нормативної грошової оцінки та становила 100,6 тис. грн.

Довідково: Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: