Прибирання снігу вночі » Новини Житомира
 
 


Прибирання снігу вночі

Автор: news_maker від 7-02-2012, 12:33, переглядів: 3 355

Прибирання снігу вночі

Прибирання території міста Житомира від снігу відбувається цілодобово.

До прибирання доріг у нічну зміну, що розпочалася о 23.00 год. 6 лютого і триватиме до ранку 7 лютого, задіяно 24 одиниці спецтехніки Управління автомобільних шляхів. А з 24.00 год. до бригади долучається 6 одиниць снігоприбиральної техніки підприємства «Житомирський облавтодор».

«Найпродуктивніше прибирати вулиці міста вночі: робота спецтехніки не перешкоджає руху міського електротранспорту. А також на дорогах менше автотранспорту, що дає змогу вільно, краще та швидше прибирати проїжджі частини міста Житомира від снігу», - зазначив заступник міського голови Микола Боровець.

М.Боровець також поінформував, що головне завдання на сьогодні – це забезпечити безпечний рух автомобілів та безперебійних рух міського автотранспорту. Поки сніг лише прибирається із доріг, а в подальшому його вивозитимуть за місто.

Роботи щодо ліквідації наслідків снігової стихії у місті Житомирі координує оперативний штаб для забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності міста.

За даними Житомирського гідрометеоцентру, середня висота сніжного покрову становить 52 см. За три доби на території міста випало майже дві місячної норми опадів.


Прибирання снігу вночі

Прибирання снігу вночі

Прибирання снігу вночі

Прибирання снігу вночі

Прибирання снігу вночі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: