Протягом ночі патрульні виявили 3 водіїв, що керували автівками у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння » Новини Житомира
 
 


Протягом ночі патрульні виявили 3 водіїв, що керували автівками у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння

Автор: news_maker від 7-04-2019, 23:44, переглядів: 1 009

Протягом ночі патрульні виявили 3 водіїв, що керували автівками у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння

Перший випадок мав місце на вулиці Вітрука у Житомирі. За порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 21013. Під час спілкування з водієм (1999 р.н.) патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження освідування громадянин відмовився. Патрульні поліцейські оформили протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП.

Надалі, під час патрулювання вулиці Покровської, за порушення правил дорожнього руху правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ 2101. В ході перевірки документів патрульні поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. В присутності двох свідків водій погодився пройти освідування, як наслідок прилад зафіксував результат 0.67 проміле. Оформлено протокол за ст. 130 КУпАП.

Третій випадок патрульні поліцейські зафіксували на вулиці Дмитра Донцова. За порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Тойота, водій якого керував транспортним засобом з ознаками наркотичного сп’яніння. Від проходження освідування та здачі аналізів останній відмовився.

На місці зупинки інспектори патрульної поліції оформили протокол за ст. 130 КУпАП.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: