Двоє учасників АТО з Любара започаткували свою справу: кав’ярню та меблеву майстерню » Новини Житомира
 
 


Двоє учасників АТО з Любара започаткували свою справу: кав’ярню та меблеву майстерню

Автор: news_maker від 22-04-2019, 22:14, переглядів: 1 146

Двоє учасників АТО з Любара започаткували свою справу: кав’ярню та меблеву майстерню

З березня місяця два жителя Любарської ОТГ, учасники АТО/ООС започаткували власний бізнес за допомогою служби зайнятості. Вони взяли участь у семінарі «Як розпочати свій бізнес» та вирішили започаткувати свою справу. Про це повідомляє Житомирський обласний центр зайнятості.

Олександр Кравець та Максим Липко пройшли стажування у роботодавців, написали бізнес-план та отримали від Фонду загальнодержавного соціального страхування на випадок безробіття грошову допомогу для організації підприємницької діяльності. Далі зареєструвалися як приватні підприємці та розпочати власну справу.

Микола Липко відкрив кав’ярню «ArtCoffee» у м. Чуднів, оскільки в Любарі є значна конкуренція. Кав’ярня працює за американським стилем обслуговування, має високий рівнь якості сервісу, вирізняється швидкістю обслуговування, доступністю цін та розрахована на відвідувачів будь-якої категорії. В асортименті різні сорти кави, кожен зможе обрати собі до смаку.

Максим сподівається, що завдяки комфортності, зручності розташування кав’ярні та найкращому обслуговуванню, його справа буде приносити значні прибутки.

Олександр Кравець відкрив власну справу в Любарі з ремонту меблів. Наразі він надає послуги з перетяжки меблів. Такі послуги є досить актуальними в Любарському районі, особливо для тих людей, які не мають можливості купувати нові предмети інтер’єру. Але ще більш вигідним варіантом, на думку підприємця, є реставрація старих меблів. У подальшій роботі Олександр прийматиме від місцевих жителів та меблевих магазинів замовлення на виготовлення корпусних, офісних, кухонних та інших меблів.

Двоє учасників АТО з Любара започаткували свою справу: кав’ярню та меблеву майстерню

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: