Житомирське «Полісся» мінімально обіграло Хмельницьке «Поділля» » Новини Житомира
 
 


Житомирське «Полісся» мінімально обіграло Хмельницьке «Поділля»

Автор: news_maker від 13-05-2019, 15:51, переглядів: 985

Житомирське «Полісся» мінімально обіграло Хмельницьке «Поділля»

Футбольний клуб «Полісся» 11 травня зіграв черговий матч третього кола чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/19 проти хмельницького «Поділля». Зустрілися команди у Хмельницькому на стадіоні «Полісся», де житомиряни змогли вирвати мінімальну перемогу – 0:1. Про це повідомляє прес-служба ФК «Полісся».

«Поділля», на правах господарів активніше розпочали цей поєдинок. Відразу кинулися вперед і першу двадцятихвилинку впевнено контролювали гру. Тільки у другій половині першого тайму поліщуки, які трохи звикли до надзвичайно тяжкого поля у Хмельницькому, змогли переламати хід матчу.

Перший небезпечний момент на 37-й хвилині був за «Поліссям». Шаврін після передачі Литвиненка вривався у карний майданчик хмельничан і потужним ударом цілив у ворота, проте м’яч влучив у стійку. Відразу відповіли подоляни не менш небезпечною контратакою, але тут вже відпрацювали захисники «жовто-зелених».

На 42-й хвилині зустрічі «Поділля» знову мало можливість вийти вперед. Гладкий з подачі Воловика ударом головою відправляв мяч у дальній кут воріт, але Литвиненко рятує команду, записавши на свій рахунок черговий сейв. Через хвилину той же Гладкий за межами штрафної знову пробивав – повз ворота.

По перерві вже житомиряни задавали темп гри, позаяк значно додали попереду і намагалися якомога більше контролювати м’яч. На 65-й хвилині Шаврін у штрафній зоні господарів, після удару Власюка, грає першим на підбиранні і відправляє мяч у сітку воріт Нестеренка, проте лайнсмен фіксує офсайд і не зараховує взяття воріт.

Після однієї з атак «жовто-зелених» на 69-й хвилині зустрічі арбітр фіксує гру рукою, після якої господарі залишаються у меншості, і призначає пенальті, яке вдало реалізовує Захаревич.

На 85-й хвилині Захаревич мав можливість зробити дубль у цьому матчі. З прострільної передачі Галенкова він, здавалося, пробивав в пусті ворота, але голкіпер «Поділля» встигає і парирує цей удар.

До кінця матчу вболівальники не побачили більше забитих голів і таким чином фінальний свисток арбітра фіксує мінімальну перемогу житомирян на виїзді – 0:1.

«Поділля» – «Полісся» - 0:1.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: