На українсько-білоруському кордоні розпочинається спільна спеціальна прикордонна операція » Новини Житомира
 
 


На українсько-білоруському кордоні розпочинається спільна спеціальна прикордонна операція

Автор: news_maker від 30-05-2019, 16:18, переглядів: 1 098

На українсько-білоруському кордоні розпочинається спільна спеціальна прикордонна операція

З метою посилення заходів щодо запобігання та припинення протиправної діяльності, а також забезпечення дотримання фізичними та юридичними особами національного законодавства на українсько-білоруському кордоні з 30 травня розпочинається проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Полесье-2019».

Зазначмо, що підставою до проведення заходів є спільне рішення очільників прикордонних відомств України та Республіки Білорусь, яке було досягнуте в березні місяці поточного року.

Спільна операція передбачає проведення трьох фаз, в ході яких будуть посилені заходи контролю за дотриманням громадянами прикордонного режиму та режиму державного кордону, як на сухопутній так і на річковій ділянках кордону. З метою виконання визначених завдань прикордонники активно застосовуватимуть відомчі безпілотні та пілотовані літальні апарати в межах контрольованих прикордонних районів.

Триватиме спільна прикордонна операції до другої декади вересня 2019 року.

Додамо, що заходи прикордонники проводитимуть у взаємодії з суміжними органами прикордонної служби Республіки Білорусь, управлінням Служби безпеки України, Національної поліції, Державної фіскальної служби в Київській та Житомирській областях, відділом СБ України по Чорнобильській АЕС, відділом поліції зони ЧАЕС та Державним агентством з управління зоною відчуження, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: