На трасі Київ - Чоп перекинулась маршрутка: постраждало 7 людей » Новини Житомира
 
 


На трасі Київ - Чоп перекинулась маршрутка: постраждало 7 людей

Автор: news_maker від 10-06-2019, 08:25, переглядів: 1 031

На трасі Київ - Чоп перекинулась маршрутка: постраждало 7 людей

Пригода за участі маршрутного транспортного засобу сталась уночі 9 червня на під’їзній дорозі до траси Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі. Керманич з’їхав у кювет, де бус перекинувся. За медичною допомогою звернулись 7 пасажирів, двох з яких ушпиталили. Розпочато досудове розслідування.

Повідомлення про вказану ДТП з потерпілими надійшло до поліції близько чверті години після півночі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції та слідчі відділу розслідування ДТП ГУНП Житомирщини.

Попередньо з’ясовано, що ДТП сталась на під’їзній дорозі від райцентру до траси Київ – Чоп, поблизу с. Майстрів, за участі маршрутного мікроавтобуса. Його 49-річний водій слідував з Києва до Луцька, на заокругленій дорозі не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Унаслідок вказаної пригоди медична допомога знадобилась 7 пасажирам буса. Двох із них – 22-річного львів’янина та 50-річну жительку Новоград-Волинського району – було госпіталізовано. Іншим - призначено лікування амбулаторно.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. З’ясування усіх обставин триває.

На трасі Київ - Чоп перекинулась маршрутка: постраждало 7 людей
На трасі Київ - Чоп перекинулась маршрутка: постраждало 7 людей

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: