У Житомирі слідчий вимагав 500 доларів США за закриття кримінального провадження » Новини Житомира
 
 


У Житомирі слідчий вимагав 500 доларів США за закриття кримінального провадження

Автор: news_maker від 13-06-2019, 09:30, переглядів: 984

У Житомирі слідчий вимагав 500 доларів США за закриття кримінального провадження

Слідчий Житомирського районного відділення поліції вимагав у громадянина 500 доларів США за закриття кримінального провадження. Під час отримання частини неправомірної вигоди був затриманий військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно із слідчим відділом Управління СБУ в Житомирській області та Житомирським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.


Встановлено, що поліцейський вирішив заробити, здійснюючи досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 Кримінального кодексу України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). Слідчий затребував у особи, в якої вилучив автомобіль, 500 доларів США винагороди за непризначення експертизи машини та закриття справи.

12 червня 2019 року в рамках контролю за вчиненням злочину, під час отримання перших 2000 гривень хабара, капітана-здирника затримано в порядку ст. 208 КПК України. 


На даний час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії, фігурантові готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від посади.

У Житомирі слідчий вимагав 500 доларів США за закриття кримінального провадження

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: