Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк виборола Кубок світу з кунгфу » Новини Житомира
 
 


Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк виборола Кубок світу з кунгфу

Автор: news_maker від 27-06-2019, 08:52, переглядів: 3 362

Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк виборола Кубок світу з кунгфу

У червні цього року житомирська поліцейська, інспектор підрозділу професійної підготовки УКЗ ГУНП Житомирщини, Майстер спорту України, сержант поліції Вероніка Кратюк стала володаркою Кубку світу з кунгфу та професійного Чемпіонського поясу.

Цьогоріч Кубок світу розігрувався у м. Єревані (Вірменія) у період з 7 по 10 червня. Своїми досягненнями Вероніка Кратюк завдячує тренеру Володимиру Літвінчуку, ГУНП в Житомирській області, Управлінням Житомирської облдержадміністрації та Житомирської міської ради.

– У мене був дуже короткий строк для підготовчих тренувань для участі у змаганнях такого рівня. Я була заявлена учасницею у ваговій категорії 65 кг у розряді Ушу Саньда, тож окрім виснажливих підготовчих занять довелось тримати на контролі ще й вагу. Взагалі усвідомлення участі у світових змаганнях стимулює, - зізнається Вероніка.

Попри серйозну підготовку на поліцейську-спортсменку чекав неабиякий сюрприз. Виявилось, що конкуренткою Вероніки мала бути учасниця від Російської Федерації. Однак тренер команди-суперниці, побачивши нашу спортсменку, однозначно заявив, що його підопічна не вийде на ринг саме із українкою Кратюк.

– Минулого року у Єревані на Чемпіонаті Європи з кунгфу я виборола перемогу у росіянки. Цього року суперниця була інша, а тренер той самий, уже знайомий мені з попередніх змагань, - каже Вероніка Кратюк.

Відтак суперники просто капітулювали перед нашою спортсменкою й вона автоматично була визнана володаркою Кубку світу з кунгфу. Окрім того, тренер російської команди презентував переможниці професійний Чемпіонський пояс на знак визнання її переваги та спортивної майстерності.

Після короткострокової відпустки сержант поліції Вероніка Кратюк повернулась до виконання службових обов’язків у своєму підрозділі поліції області.

– Я – боєць по природі. Роблю те, що люблю і що у мене добре виходить. І не зупинятимусь на цьому щаблі. Обов’язково братиму участь у змаганнях всеукраїнських, і загальноєвропейських. Це і буде підготовка для мене до участі у Чемпіонаті світу з кунгфу, - коментує Вероніка.

Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк виборола Кубок світу з кунгфу

Категорія: Фото / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: