Прикордонники Житомирського загону знайшли дитину, що заблукала у лісі » Новини Житомира
 
 


Прикордонники Житомирського загону знайшли дитину, що заблукала у лісі

Автор: news_maker від 5-07-2019, 11:27, переглядів: 1 959

Прикордонники Житомирського загону знайшли дитину, що заблукала  у лісі

4 липня надвечір під час несення служби з охорони державного кордону дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Копище» Житомирського загону неподалік держрубежу виявив неповнолітню дитину.

Як з’ясувалось 9-річний хлопчик є жителем одного з сіл Рівненської області. Він разом з батьком пішов в ліс по чорницю. Під час збору ягід хлопчик загубився та більше трьох годин сам блукав лісом у пошуках батька. За цей час хлопчак з території Рівненьскої області зайшов в Житомирську, де неподалік кордону з Білоруссю його помітили прикордонники.

Хлопчик повідомив прикордонникам своє ім’я та де проживає. Охоронці кордону одразу передали інформацію своїм колегам із сусідньої області та вже незабаром хлопчисько був в обіймах щасливих батьків.

Прикордонники черговий раз застерігають дотримуватись заходів безпеки під час збору диких ягід та грибів, особливо якщо з Вами вирушають дітьми. Подбайте про безпечне дозвілля дітлахів.

Додамо, що лише впродовж останніх 5-ти днів прикордонниками Житомирського загону було повернуто від державного кордону 454 дорослих та 68 дітей, які здійснювали збір чорниці.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: