Чому українці обирають роботу в Польщі? » Новини Житомира
 
 


Чому українці обирають роботу в Польщі?

Автор: news_maker від 24-07-2019, 09:09, переглядів: 2 881

Чому українці обирають роботу в Польщі?

Більшість наших співвітчизників, обираючи роботу за кордоном, їдуть саме до Польщі. Давайте подивимось на основні причини такого вибору. Станом на сьогодні робота в Польщі https://visa-pro.com.ua – це один з найкращих варіантів заробити. До того ж, у українців немає проблем із легальним працевлаштуванням. Зупинимось на основних моментах, які пояснять: чому ж українці обирають саме цю країну? Також розповімо, як ви можете скористатись Калькулятором заробітку, аби порахувати, скільки можна заробити, працюючи за кордоном. Це одне з найбільш актуальних питань на сьогодні.

1. Високий рівень зарплати

Основна причина, з якої українці шукають саме роботу в Європі – це високий рівень оплати праці. Аби дізнатися, скільки ви зможете заробляти, обравши роботу в Польщі, вам варто відкрити Калькулятор заробітку в Польщі https://visa-pro.com.ua/kalkulyator-zarobitku, підготовлений спеціально для зручності заробітчан. Тут ви зможете порахувати зарплату за місяць, квартал та будь-який інший період. Також наведені актуальні ціни на продукти харчування, щоб ви могли зорієнтуватися з рівнем своїх витрат.

Як зазвичай оплачується праця? Це може бути або погодинна оплата, або оплата буде залежати від вашої продуктивності. Наприклад, у сільському господарстві на зборі урожаю зазвичай зарплата залежить від кількості зібраних ягід, фруктів чи овочів. Тому чим більше урожаю ви зможете назбирати, тим вищою буде оплата.

2. Дуже великий вибір вакансій

Справді, щороку кількість вакансій зростає. Щороку все більше польських компаній запрошують українців. Де ж можна влаштуватися? Перелік вакансій чималий:

- у сільському господарстві;
- на складах;
- на будівництві;
- у сфері обслуговування;
- на заводах та фабриках та ін.

До того ж, є змога влаштуватися і для сімейних пар. Це хороша можливість заробити вдвічі більше. А якщо ви збираєтесь самостійно орендувати житло (квартиру), то для сімейних пар такий варіант чудово підійде.

3. Легкість працевлаштування в Польщі

Нічого складного під час пошуку роботи в Польщі немає, як і під час працевлаштування. Перший і самий основний етап – пошук хорошої кадрової агенції, де вам зможуть запропонувати на вибір велику кількість вакансій. Зараз від роботодавців надходить значна кількість запитів на працівників.

Після перегляду Калькулятору заробітку в Польщі та вибору вакансії потрібно узгодити з роботодавцем усі нюанси, в тому числі умови праці та її оплату, дати початку та закінчення термінів праці. Наступний етап – підписання контракту. Праця по контракту дозволить захистити свої права та зобов’язати працедавця виконувати всі умови, прописані в документі. Також знадобиться відкрити робочу візу в Польщу, адже без цього ви не зможете офіційно влаштуватися. Така процедура є стандартною.

4. Не потрібно вчити мову

Це теж значна перевага порівняно з іншими країнами ЄС, де потрібно знати мову, щоб порозумітись з керівництвом та співробітниками. У Польщу беруть без знання мови, і це також великий плюс. Мова легка для розуміння, а самі ви швидко зможете оволодіти найбільш вживаними фразами.

5. Хороші умови праці

Велика кількість роботодавців пропонують безоплатне житло у кімнатах типу гуртожитків. Таке житло може здаватися і за мінімальну плату. Харчуванням зазвичай не забезпечують, виняток – офіціанти, кухарі, помічники кухарів.

Чому українці обирають роботу в Польщі?

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: