Начальник УДМС некомпетентний щодо правил оформлення закордонного паспорта » Новини Житомира
 
 


Начальник УДМС некомпетентний щодо правил оформлення закордонного паспорта

Автор: admin від 2-04-2013, 13:54, переглядів: 2 199

Начальник УДМС некомпетентний щодо правил оформлення закордонного паспорта

Під час чергового візиту активістів Демократичного Альянсу до Управління ДМС в Житомирській області на інформаційному стенді ДМС було виявлено недостовірну та неправдиву інформацію.

Така інформація, час від часу, дивним чином з’являється на стендах і її походження залишається невідомим навіть працівникам ДМС.

"Працівники ДМС полюбляють пафосні заяви та, на жаль, часто всупереч законодавству, спонукають громадян до вчинення додаткових дій, за які громадяни сплачують необов’язкові платежі. Це також стосується змісту інформаційних стендів. Після наших візитів вони в один голос заявляють, що уявлення не мають звідки на стендах беруться ці папірці і запевняють, що там був інший - “правильний” та кудись подівся буквально перед нашим візитом." - коментує ситуацію Голова Демократичного Альянсу в Житомирській області Дмитро Ткачук.

Так сталося і цього разу. Коли активісти виявили порушення одразу звернулись до начальника УДМС в Житомирській області з проханням усунути їх.

На представлені зауваження та пропозиції начальник відреагував дуже неоднозначно. Він не зміг аргументувати змісту інформації на стенді, не спромігся назвати нормативного документу яким керуються працівники “паспортного столу” та навіть відверто заявив про свою некомпетентність в даному питанні.

Це вже не перший прояв “невпевненості” начальника УДМС, раніше на запитання про вартість паспорта він вже називав “орієнтовні” цифри, хоча сума є чіткою та однозначною.

Довідково:

Всеукраїнська кампанія СТОП свавіллю в паспортних столах! спрямована на боротьбу з переплатами при оформленні закордонного паспорту і триває з березня 2012 року. У рамках кампанії активісти Демократичного Альянсу разом з громадянами проводять рейди до органів Державної міграційної служби з метою виявлення та припинення порушень законної процедури видачі закордонного паспорту.

Новини по темі: Іменем України: суд вкотре підтвердив - закордонний паспорт коштує 170 гривень
ВІДЕО: Як дурять із закордонними паспортами. Житомир - деальянсівець бореться за паспорт за 170 гривень

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: