Житомирський міський голова вручив відзнаки двом своїм заступникам » Новини Житомира
 
 


Житомирський міський голова вручив відзнаки двом своїм заступникам

Автор: admin від 3-04-2013, 19:31, переглядів: 1 658

Житомирський міський голова вручив відзнаки двом своїм заступникам

Сьогоднішнє засідання виконкому Житомирської міськради розпочалося із нагородження. Перед розглядом питань порядку денного міський голова Житомира Володимир Дебой вручив нагороди двом своїм заступникам. Відзнаки третього ступеня за високий рівень професіоналізму та значний внесок у розвиток Житомира мер вручив своїм заступникам Миколі Боровцю та Петру Закусилу. Володимир Дебой підкреслив, що нагороди цілком заслужені, адже обидва заступники – кваліфіковані працівники, які на роботі з ранку до ночі вирішують соціально-економічні питання розвитку міста.

Нагадаємо, що на останній сесії велася мова про можливий розпуск виконкому та звільнення двох заступників міського голови через "невідповідність їх займаним посадам". Обидва заступники – і Микола Боровець, і Петро Закусило написали заяви на звільнення за власним бажанням. Одначе депутати прийняли рішення поки що не розглядати це питання. Незважаючи на це, промови обох заступників при врученні нагород звучали, як прощальні:

Микола Боровець: "Ця нагорода – несподіванка для мене, але несподіванка приємна. Я хочу сказати, що завжди вболівав за стан справ у нашому місті. Я приходив з раннього ранку на роботу і додому йшов пізнього вечора. І ніколи не переймався політичними моментами, які, нажаль, завжди заважали працювати. Я – господарник, а тому намагався вникати не в політику, а в соціальний і економічний розвиток міста, і вирішувати проблеми, яких, до речі, дуже багато. Прийшовши на цю посаду, я був вражений глибиною цих проблем, і на сьогодні ще більш вражений тим, як мало вдається їх реально вирішити, хоч я дуже старався робити все по максимуму. До сьогодні лишається чимало причин, які досі заважають ефективно виконувати цю роботу. Вам, Володимиру Михайловичу (Дебою) я б порадив прислухатися до думки житомирян і спиратися на них. Я сподіваюся, що життя житомирян все ж стане кращим. Дякую за нагороду – вона для мене дуже значима"

Петро Закусило: "Я дякую міському голові і усьому виконавчому комітету – для мене було великою честю працювати разом з вами. Ця нагорода вельми значима. У мене близько 40 років стажу держслужби, в тому числі, і останні кілька років в органах місцевого самоврядування. Тож, незважаючи на те, що я іду на заслужений відпочинок, я готовий допомагати вирішувати проблеми міста і надалі на громадських засадах".
Житомирський міський голова вручив відзнаки двом своїм заступникам

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: