У Житомирі у зв’язку із загибеллю працівників КП «ЖТТУ» оголошено 3-денну жалобу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі у зв’язку із загибеллю працівників КП «ЖТТУ» оголошено 3-денну жалобу

Автор: news_maker від 23-09-2019, 12:51, переглядів: 1 745


Вночі 22 вересня, на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі фура врізалася в автобус з працівниками КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», які поверталися з відпочинку у Карпатах. Внаслідок трагічних обставин загинуло 9 працівників підприємства, 10 травмовано.

Розпорядженням Житомирського міського голови Сергія Сухомлина оголошено 3-денну жалобу у Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді.

«Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих працівників Житомирське Трамвайно-тролейбусне Управління. Це страшна трагедія для нашого міста. Обіцяю всебічну підтримку постраждалим у цій жахливій ДТП», - написав міський голова на своїй сторінці у фейсбук.

«Цієї ночі страшна автокатастрофа забрала життя 9 житомирян. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким працівників Житомирського ТТУ, які загинули у Новоград-Волинському районі. За моїм дорученням усі родини загиблих отримають матеріальну допомогу від ОДА. А потерпілі отримують усю необхідну медичну допомогу у лікарнях області», – написав голова ОДА Віталій Бунечко.

Попередньо встановлено, що близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, 55-річний водій "DAF" з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", що стояв на узбіччі дороги.

За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). Загалом в автобусі подорожували 49 пасажирів. У момент ДТП частина людей знаходились на узбіччі дороги.

10 потерпілих наразі перебувають у Новоград-Волинській районній лікарні, 3 з яких знаходяться у реанімаційному відділенні, стан стабільний. Ще 7 осіб отримали травми середньої тяжкості. Житомиряни отримують усю необхідну медичну допомогу.

Із понівеченого автобуса рятувальники дістали 4 загиблих людей. Окрім цього бійці ДСНС пролили піною кабіну бензовоза, що диміла та для запобігання вибуху відімкнули двигуни обох транспортних засобів.

Аби дістати тіла ще 5 загиблих людей, які опинилися під автобусом, рятувальники додатково залучили автокран місцевого підприємства.

Всього на місці пригоди працювало 47 чоловік та 17 одиниць техніки, зокрема: від ДСНС 15 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Від медицини катастроф – 6 бригад швидкої медичної допомоги, 18 чоловік. Від правоохоронців – 6 екіпажів, 12 чоловік особового складу. Від служби автомобільних доріг – 2 чоловіки та 1 одиниця техніки.

Поліція розпочала розслідування обставин ДТП. Водія вантажівки, 55-річного жителя Волинської області, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.














Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: