Неймовірні книги від українських видань » Новини Житомира
 
 


Неймовірні книги від українських видань

Автор: news_maker від 26-09-2019, 23:56, переглядів: 1 164

Неймовірні книги від українських видань

Новим поштовхом для популяризації української літератури для дорослих та дітей стають видавництва, пропагуючи твори вітчизняних авторів, які пропонують нові теми і сюжети у своїх книгах. Різноманіття інформації, яку вітчизняний читач отримував з книжок, які видавалися в інших країнах, тепер можна знайти у творах українських письменників.

Видавництва України


Українська література від класиків до сучасності представляє інтернет-магазин «yakaboo». Це великий перелік книжок, які будуть цікаві малюкам та дорослим. Сьогодні магазин активно співпрацює з такими видавництвами:
- аба-ба-га-ла-ма-га;
- клуб сімейного дозвілля;
- фоліо;
- КМбукс;
- Видавництво Старого Лева;
- Ранок.

Асортимент книжок налічує дитяча література, класична та сучасна проза, поезія, а також нові жанри: науково-популярні твори, нон-фікшн, фентазі і ін.

Неймовірні книги від українських видань


Приємно вражає якість книжок, їх яскравість та пишність ілюстрацій. Такі книги не тільки приємно читати, а просто взяти до рук. Читач може вибрати видання у м’якій або твердій палітурці, в різних форматах та розмірах.

Дитяча література


Література для дітей представлена широким різноманіттям видань, серед яких батьки зможуть знайти:

- дидактичні та розвиваючи видання для дітей віком від 0 і до 7 років;
- тести;
- книги на різних мовах;
- казки, в тому числі і новинки, такі як коти вояки;
- пригодницький жанр;
- твори класиків;
- історія;
- поезія;
- твори зарубіжних письменників;
- книги, які вчать грати в шахи, розуміти природу, знайти пояснення фізичним явищам.

Батьки, знаючи уподобання своїх дітей зможуть підібрати видання, як за змістом, так і ціною. Ваш син марить морем – вибирайте для нього твори з морською тематикою, або пригоди з якими зіштовхується банда піратів чи відважних моряків.

Неймовірні книги від українських видань


Видавництва, розуміючи відповідальність та бажаючи залучити нових покупців, стараються вибирати твори, що будуть цікаві дітям.

Література для дорослих


Видавництва пропонують літературу для дорослих на всякий смак. Це не тільки художні твори сучасних українських авторів, а також мирова класика, бізнес, саморозвиток, навчальна література та багато іншого.

Видавники, розширюючи асортимент, друкують книжки різними мовами, щоб кожний бажаючий міг знайти видання, яке розширить його знання іншої мови або крок за кроком дасть можливість її вивчити.

Особливу увагу видавці придають розвитку сучасної української літератури і друкують нових авторів: Макс Кідрук, Всеволод Нестайко, Володимир Рутковський та інші.

Неймовірні книги від українських видань


Попит на сучасну українську літературу – можливість для видавців насити ринок і підняти націю на новий культурний рівень.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: