VPS: можливості і переваги » Новини Житомира
 
 


VPS: можливості і переваги

Автор: news_maker від 29-09-2019, 14:30, переглядів: 2 020

VPS: можливості і переваги

Бездоганна робота і функціонал сайту в значній мірі залежать від якості серверного обладнання. Завдяки розвитку технологій власники сайтів отримали змогу заощаджувати стартові та постійні витрати. Віртуальний хостинг дозволяє використовувати потужності дата-центрів. Попит на такі рішення постійно зростає.

Для блогу, сайту-візитівки та інших проектів, що не вимагають значних ресурсів, достатньо потужностей звичайного віртуального хостингу. Для інтернет-магазину кращим вибором стане VPS. Це оптимальний варіант для підприємців, що потребують значних ресурсів, але поки не готові до оренди виділеного серверу.

Переваги VPS

Послуга надається за вигідною вартістю. На сайті https://cityhost.ua/vds/ можна вивчити тарифи і обрати кращий варіант. Порівняно невеликі постійні витрати на оренду віртуального серверу забезпечують повну автономність і багато можливостей:

- персональна IP адреса;
- встановлення будь-якого програмного забезпечення і додаткових сервісів;
- відсутні обмежень щодо кількості сайтів та поштових адрес, вибору операційних систем і налаштувань, бібліотек і розширень;
- потенціал для масштабування та оптимізації проектів.

Переваги VPS суттєві. Але потенційних користувачів віртуальних серверів досить часто стримує необхідність самостійного адміністрування сайтів. Ця робота вимагає професійних знань та досвіду.

Не варто відмовлятися від чудових можливостей через побоювання не впоратися з самостійним адмініструванням. Замовте послугу на сайті https://cityhost.ua, тут користувачам пропонується зручна панель управління. Впоратися з адмініструванням можуть навіть новачки. Служба технічної підтримки швидко та кваліфіковано усуває будь-які проблеми і надає комплексну інформаційну підтримку.

CityHost: комплексні переваги за вигідною вартістю

Компанія пропонує якісні послуги віртуального хостингу. Клієнти CityHost отримують вагомі переваги:

- SSD диски та унікальна архітектура серверів суттєво збільшують швидкість роботи сайтів;
- кластеризація. Інтернет-ресурси працюють навіть під час проведення технічних робіт;
- максимальний рівень безпеки і захисту даних;
- можливості для переносу сайтів з інших хостингів. Фахівці CityHost надають цю послугу безкоштовно;
- в усіх пакетах тарифного плану клієнти отримують автоматичні налаштування CMS. Встановлення зручної системи управління триває 5 хвилин.

Скористайтеся послугами компанії. Клієнти CityHost отримують можливість працювати з надійними і прогресивними VPS на вигідних умовах.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: