Призначення настільної лампи: основний критерій при покупці » Новини Житомира
 
 


Призначення настільної лампи: основний критерій при покупці

Автор: news_maker від 11-10-2019, 14:45, переглядів: 1 851

Призначення настільної лампи: основний критерій при покупці

Ринок світлотехнічних пристроїв сьогодні пропонує широкий асортимент настільних ламп. За посиланням https://www.linija-svitla.ua/catalog/nastolnye-lampy чи в інших магазинах можна придбати якісну лампу з оригінальним красивим дизайном. Але, щоб лампа виправдала всі очікування, в першу чергу слід визначитись із метою її покупки:

- Для робочого столу;
- В ролі фонового освітлення;
- Для спальні на тумбочку біля ліжка.

Саме практичне призначення є визначальним фактором при підборі.

Настільна лампа для робочого місця: якою вона повинна бути?

Оптимальний варіант у цій ситуації – це модель на гнучкій ніжці з жорстким кріпленням до кришки стола. Абажур повинен бути непрозорим, і створювати спрямований потік світла, а саме світло має бути комфортним для очей: у більшості випадків вистачає потужності лампочки розжарювання в 40-60 Вт. Якщо планується використання світлодіодних лампочок, буде достатньо потужності в 3 Ватт з теплим білим світлом.

Лампа для фонового освітлення: затишок і комфорт

Таку лампу зазвичай вмикають вечорами пізньої осені, зими і ранньої весни, коли світловий день доволі короткий. Вона повинна давати м’яке розсіяне світло середньої інтенсивності, яке налаштовує на відпочинок і розслаблення. Дизайн такого приладу повинен відповідати загальній стилістиці кімнати, і обирається виключно за смаком домочадців.

Настільна лампа для спальні: нюанси вибору

Модель для спальні, в першу чергу, необхідна як джерело світла для читання, і як нічник у темний період доби. Пристрій має освітлювати простір, де знаходиться книга, але не сліпити очі людині, яка відпочиває поруч, коли раптом виникне потреба увімкнути лампу вночі. Для забезпечення цих двох умов доцільно зупинитись на варіанті з щільним абажуром або матовим плафоном, які слабко пропускають світло. Краще, щоб світильник не був надто високим: тоді ореол прямого освітлення буде мінімальним, але достатнім для читання. Зазвичай спальня – не надто просторе приміщення. Щоб гармонізувати такий невеликий простір, варто обирати настільну лампу під стилістику люстри чи іншого пристрою верхнього освітлення.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: