Мер Житомира вручив ключі від квартири хлопцю-сироті » Новини Житомира
 
 


Мер Житомира вручив ключі від квартири хлопцю-сироті

Автор: news_maker від 15-01-2020, 12:49, переглядів: 1 157

Мер Житомира вручив ключі від квартири хлопцю-сироті

15 січня, перед початком засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Сухомлин вручив ключі від житла особі з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Костянтин цьогоріч закінчує Будівельний коледж Житомирського національного агроекологічного університету, перебував на соціальному квартирному обліку.

Помешкання по вул. Лесі Українки у Житомирі включено до житлового фонду соціального призначення та надане на праві користування Костянтину як особі із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Наразі воно повністю облаштовано меблями та необхідною побутовою технікою.

Житло було придбано за рахунок співфінансування з обласного та місцевого бюджетів.

«Вперше виконавчий комітет міської ради здійснив придбання соціального житла для особи із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування за рахунок співфінансування з обласного та місцевого бюджетів згідно регіональної (комплексної) цільової Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018–2021 роки та Програми забезпечення та захисту прав дітей Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»,- повідомила Ольга Бібла, начальник служби (управління) у справах дітей міської ради.

Мер Житомира вручив ключі від квартири хлопцю-сироті
Мер Житомира вручив ключі від квартири хлопцю-сироті

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: