Підозрюваного у нападі на пенсіонерку в Андрушівському районі затримали правоохоронці » Новини Житомира
 
 


Підозрюваного у нападі на пенсіонерку в Андрушівському районі затримали правоохоронці

Автор: news_maker від 24-01-2020, 14:07, переглядів: 1 357

Підозрюваного у нападі на пенсіонерку в Андрушівському районі затримали правоохоронці

23 січня відповідною ухвалою суду 55-річному підозрюваному у розбої обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави. Також слідчі встановили причетність затриманого і до грабунку жительки Ружинського району. Тривають розслідування.

Нагадаємо, 22 січня працівники кримінальної поліції Головного управління НП Житомирщини затримали у м. Шепетівці Хмельницької області підозрюваного у нападі на літню жительку Андрушівського району. Розбійник вдерся в оселю немічної пенсіонерки звечора 18 січня та вчинив глум.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками відразу кількох злочинів. Відтак чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років (ч.3 ст. 187 ККУ).

Окрім того, слідчі у ході додаткових перевірок встановили причетність затриманого до ще одного кримінального діяння.

21 січня на залізничній станції неподалік с. Вишневого Ружинського району чоловік, підійшовши ззаду до 50-річної жінки, схопив її за шию та вирвав з рук мобільний і гроші.

Під час затримання у підозрюваного було вилучено частину чужих речей. Досудові розслідування обох кримінальних проваджень тривають.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: