Внаслідок пожежі в одній з багатоповерхівок Житомира загинуло двоє людей » Новини Житомира
 
 


Внаслідок пожежі в одній з багатоповерхівок Житомира загинуло двоє людей

Автор: news_maker від 7-02-2020, 01:42, переглядів: 1 109


6 лютого об 11:22 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення від сусідів, що з квартири на 7-у поверсі девʼятиповерхівки на проспекті Миру йде дим. За вказаною адресою виїхали дві автоцистерни 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки, а також автодрабина.

По прибуттю в оселі спостерігалося сильне задимлення. В одній із житлових кімнат тлів диван. На ліжку в сусідній фахівці ДСНС виявили загиблу 80-річну жінку без ознак життя та мертвого пса. Як з’ясувалося, через проблеми зі здоров’ям вона останнім часом була прикута до ліжка. Далі на підлозі в коридорі вони знайшли ще тіло 51-річного сина пенсіонерки.

Об 11:36 вогнеборці локалізували пожежу та об 11:43 ліквідували. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку в кімнаті, пошкоджено килим на стіні.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Зі слів сусідів, загиблий зловживав алкоголем та курив в оселі. Остаточна причина загоряння, а також усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.






Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: