На наступному тижні в Житомирі очікується потепління » Новини Житомира
 
 


На наступному тижні в Житомирі очікується потепління

Автор: news_maker від 7-02-2020, 20:12, переглядів: 1 612

На наступному тижні в Житомирі очікується потепління

Зима завершується, так і не продемонструвавши звичних для українців морозів та опадів снігу. З наступного тижня в Житомирській області та по всій території країни очікується поступове потепління. Опади, спричинені перебуванням регіону в зоні атмосферного фронту, завершаться. В області переважатиме суха погода.

Прогноз метеорологів на місяць

Лютий та березень в Україні традиційно відрізняються різкими змінами синоптичних умов. Вас цікавить погода на місяць в Житомирі? Метеорологи впевнені, що у 2020 році завершення зими відбудеться без неприємних сюрпризів. Повільно, але впевнено весна вступатиме в свої права. Сонце щодня прогріватиме повітря та землю. Нічні приморозки будуть чергуватися з плюсовими позначками на стовпчиках термометрів у денний час.

Розташування Житомирської області та відсутність поблизу значних гірських височин впливають на погодні умови. Для регіону характерне вільне переміщення повітряних мас. Це призводить до різких змін в синоптичній ситуації. Сучасна метеорологія може точно передбачити формування атмосферних фронтів, температурні показники та опади на 4-5 днів. Довгострокові прогнози визначають загальні тренди. Тому, дуже важливо постійно слідкувати за уточненнями.
В мережі інтернет багато метеорологічних сайтів. Але користувачі влучно зауважують, що прогнози на деяких ресурсах відрізняються та часто не відповідають дійсності. Де дізнаватися про зміни погоди в Житомирі та області?

Скористайтеся послугами сайту "Погодник"

Сервіс має бездоганну репутацію. На сайті "Погодник" публікується метеорологічна інформація, надана фінською компанією Foreca, що співпрацює з ECMWF (Європейський центр середньострокових прогнозів погоди). Тут можна отримати найточнішу інформацію від провідних метеорологів.

Сервіс дуже зручний в користуванні. Ви можете дізнатися про температуру, опади та інші синоптичні явища у своєму населеному пункті та інших регіонах України на тиждень за кілька секунд. До послуг користувачів додаткові функції:

- погода на інтерактивній карті маршрутів. Це чудова можливість отримати завчасно достовірні дані про зміни синоптичних умов, що чекають на вас під час подорожі;
- прогноз для рибалок;
- сервіс push-повідомлень на особистий комп'ютер чи телефон. Ви можете обрати оптимальні для себе налаштування.

Скористайтеся пропозиціями метеорологічного сайту. "Погодник" надає лише достовірну інформацію про синоптичну ситуацію.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: