Неподалік Бердичева чоловік на краденому авто потрапив у ДТП » Новини Житомира
 
 


Неподалік Бердичева чоловік на краденому авто потрапив у ДТП

Автор: news_maker від 14-02-2020, 20:23, переглядів: 1 694

Неподалік Бердичева чоловік на краденому авто потрапив у ДТП

12 лютого близько 5:00 поліцейські, які патрулювали вулиці м. Бердичева, помітили автомобіль ВАЗ-21011, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Керманич не зупинився на вимогу правоохоронців, а навпаки змінив напрямок руху та, збільшивши швидкість, поїхав у бік м. Житомира. Поліцейські розпочали переслідування.

На 107 км автошляху Бердичів-Житомир, неподалік с. Реї, утікач не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся, а потому вибрався з авто та втік з місця події.

Під час подальшої перевірки поліцейські з’ясували, що транспортний засіб належить 20-річному жителю Житомирського району, однак про ДТП та інші обставини він дізнався від самих правоохоронців. У свою чергу, парубок пояснив, що звечора приїхав до м. Бердичева і залишив свій автомобіль на ніч на вулиці неподалік будинку, де зупинився.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. У ході проведених заходів оперативники карного розшуку встановили особу чоловіка, причетного до правопорушення. За кілька годин його розшукали у м. Бердичеві та доставили до поліційного відділу.

- Затриманому, 37-річному жителю Олевщини, оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук. - Крім того встановлено, що чоловіка також розшукували наші колеги з Київщини за вчинення аналогічного правопорушення.

Нині триває подальше досудове розслідування. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Неподалік Бердичева чоловік на краденому авто потрапив у ДТП
Неподалік Бердичева чоловік на краденому авто потрапив у ДТП

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: