Оголошено конкурс на придбання спортивної форми для майбутніх паралімпійців » Новини Житомира
 
 


Оголошено конкурс на придбання спортивної форми для майбутніх паралімпійців

Автор: news_maker від 17-02-2020, 13:12, переглядів: 2 198

Оголошено конкурс на придбання спортивної форми для майбутніх паралімпійців

Центром фізкультури і спорту для людей з інвалідністю «Інваспорт» оголошено конкурс на закупівлю спортивної форми. Згідно з інформацією на тендерному майданчику аукціон відбудеться 3 березня 2020 року. Пропозиції приймаються до 2 березня, очікувана вартість закупівлі становить 1 865 626 грн. За участь в тендері потрібно заплатити 1700 грн.

Всього Центру необхідно 481 комплект спортивної форми для паратріатлона, волейбола, голбола, велосипедного спорта, фехтування на візках, бадмінтона, настільного теніса, дзюдо, тхеквандо, академічного веслування, параканое, плавання і пауерліфтинга. Переможець конкурсу повинен придбати все необхідне до 31 липня 2020 року.

Варто відзначити, що в 172 закладах «Інваспорт» займається близько 52 тис. інвалідів. Це особи з вадами зору, слуху, опорно-рухового апарата, наслідками ДЦП, порушеннями розумового або фізичного розвитку. Пріоритетний напрямок діяльності Центру — проведення заходів щодо розвитку паралімпійського спорту, реабілітації інвалідів та інтеграція їх в суспільство.

Спортивні школи та відповідна інфраструктура працюють в кожній області України. Щорічно в них проводиться близько 46 чемпіонатів та першостей. Найбільш відомі серед них — спартакіада «Повір у себе», фест «Мрії здійснюються», благодійна акція «Милосердя». Фахівці Центру також займаються підготовкою національних збірних, організацією їх участі у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, а також державна підтримка розвитку паралімпійського, дефлімпійського руху.

Реалізація цих проектів залежить від рішення нагальних проблем Центру його керівництвом. І першими в списку на розгляд є ті, які відносяться до комфортних і повноцінних умов тренування спортсменів з інвалідністю. Сьогодні гостро стоїть питання придбання спортивної форми, яка відповідає всім вимогам і критеріям.

Довідка. Zakupki.UA — акредитований учасник системи держзакупівель. Має всі повноваження для розміщення тендерів Прозоро. Цей електронний майданчик публічних закупівель відрізняється демократичними тарифами. Команда з 15-річним досвідом роботи в області організації і проведення електронних торгів як для державних структур, так і для потреб корпоративного сектору. Тут розроблено і впроваджено спеціальний комплекс заходів, що дозволяє в короткий термін зручно перевести закупівлі на електронну площадку.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: