На Житомирщині поліція забезпечує заходи із протидії поширенню коронавірусу » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція забезпечує заходи із протидії поширенню коронавірусу

Автор: news_maker від 18-03-2020, 12:36, переглядів: 909

На Житомирщині поліція забезпечує заходи із протидії поширенню коронавірусу

Поліцейські області переведені на посилений варіант несення служби, забезпечують публічну безпеку у всіх населених пунктах області, а основним завданням є проведення превентивної роботи, аби не допустити порушень тимчасових обмежень, зокрема і в сфері пасажирських перевезень.

Як повідомив начальник Управління превентивної діяльності ГУНП області Михайло Сорока, поліцейські проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу щодо важливості дотримання тимчасових обмежень пасажирських перевезень, проведення масових заходів та роботи певних категорій закладів. Зокрема, працюють з перевізниками та особами, які здійснюють пасажирські перевезення.

З внесенням відповідних змін у законодавство щодо адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення карантинних заходів передбачено досить суворе покарання, у тому числі значні штрафні санкції.

У м. Радомишлі, де було зафіксовано летальний випадок унаслідок інфікування COVID-19, поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок, у тому числі поблизу місць обсервації осіб, що мали контакти з інфікованою жінкою. Ситуація цілком контрольована.

Крім того, відсьогодні на виїздах з міста поліцейські разом з медиками утворили пости, де проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо зменшення пересування, а також проводять моніторинг з метою виявлення осіб з підвищеною температурою тіла та їх обсервації.

Поліцейські закликають громадян з розумінням ставитися до заходів, що проводяться, та дотримуватися рекомендацій лікарів щодо запобігання інфікування коронавірусом.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: