Кращий вибір - це кутовий диван » Новини Житомира
 
 


Кращий вибір - це кутовий диван

Автор: news_maker від 19-03-2020, 13:28, переглядів: 1 336

Кращий вибір - це кутовий диван

Стильний кутовий диван - відмінне рішення для оновлення інтер'єру! Він відмінно виглядатиме і в вітальні, і в кімнаті, яка використовується в якості спальні, так як вважається по-справжньому універсальним.

Стильний кутовий диван - відмінне рішення для оновлення інтер'єру! Він відмінно виглядатиме і в вітальні, і в кімнаті, яка використовується в якості спальні, так як вважається по-справжньому універсальним.

Багатофункціональності кутового дивана дійсно можна дивуватися - це не просто місце, де можна зручно розміститися перед телевізором. Тут можна розмістити гостей, посунути столик і влаштувати святкове застілля, використовувати як повноцінне спальне місце. Якщо він має модульну конструкцію, вистачить навіть для трьох. А найголовніше - модульний диван здатний зберегти вільний простір в кімнаті!

По-перше, в складеному вигляді він не займає багато місця і дозволяє зробити інтер'єр більш просторим. А по-друге, дозволяє заповнити простір, уникнути «порожніх осередків» і тим самим зробити інтер'єр більш органічним.

Дві головні причини купити кутовий диван

Обзавестися кутовим диваном стоїть у багатьох випадках. Звичайно ж, краще за все робити це в меблевому магазині https://divan-max.ua/myahkaya-mebel/uglovie-divani! Для такої покупки є цілих три причини.

Розширений функціонал. Це, мабуть, головна перевага такої моделі. Причому вона не тільки вирішує функціональні завдання, а й дозволяє робити це на індивідуальному рівні. Наприклад, можна купити диван з найбільш придатною системою розкладання, з універсальним дизайном або спеціально для дітей - з численними поличками, де можна складати будь-яку дрібницю і іграшки.

Не менш важлива перевага кутових диванів - це наявність великої кількості додаткових можливостей. Це полички, таємні ніші, міні-бари, викатні столики, скриньки, де можна зберігати журнали, плед, пульт від телевізора і багато іншого, а також приєднуються модулі, що розширюють функціонал. Наприклад, окремий модуль, що виконує роль підставки для ніг.

Варіативний зовнішній вигляд

Тут мова йде не стільки про вибір матеріалу оббивки, скільки про саму конструкції кутового дивана. Зазвичай він складається з модулів, які можна розташовувати в залежності від особистих переваг і функціональних завдань. Наприклад, в одному випадку це може бути конструкція з однаковою довжиною «крил», а в іншому модель у вигляді літери «Г», тобто одна сторона буде в два рази довше. Такий кут може мати як ліве, так і праве розташування.

Крім того, система кріплення модулів також може бути різною: гачки, пази, замки, липучки). Це дозволить підібрати модель, користуватися якою і розкладати яку буде максимально зручно.

В цілому ж кутовий диван - це відмінне рішення! Зручне і універсальне! Це справжня знахідка для дизайнера!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: