У Житомирі зіштовхнулися три автівки: 1 людина травмована » Новини Житомира
 
 


У Житомирі зіштовхнулися три автівки: 1 людина травмована

Автор: news_maker від 30-03-2020, 12:52, переглядів: 1 684

У Житомирі зіштовхнулися три автівки: 1 людина травмована

Аварія за участю трьох автомобілів сталася о 7 ранку у Житомирі на перехресті вулиць Іоанна Павла ІІ та Героїв Пожежних, повідомляє Суспільне.

За словами прессекретарки патрульної поліції в області Тетяни Носадчук, автомобіль Renault зіштовхнуся із Газеллю і перекинувся, зачепивши Mercedes. Травми отримав 30-річний пасажир Renault.

Водії автомобілів від коментарів відмовилися.

"30-го березня, о 7-мій годині ранку надійшов виклик по вулиці Героїв Пожежних, де сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Водій 1990 року народження, рухаючись автомобілем ГАЗ 330232-14 на перехресті вул. Іоанна Павла ІІ та вул. Героїв Пожежних не надав переваги в русі автомобілю Renault Kangoo під керуванням водія 1987 року народження, який рухався головною догою. У результаті зіткнення автомобіль ГАЗ перекинувся та зіткнувся із автомобілем Mercedes-Benz Sprinter під керуванням водія 1978 року народження, який зупинився на знак "Стоп". У результаті ДТП 30-річний пасажир автомобіля Renault Kangoo отримав травму голови. На місці події працює слідчо-оперативна група, екіпажі патрульної поліції забезпечують охорону місця події і автомобілі будуть евакуйовані" - розповіла Тетяна Носадчук.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: