На околиці Житомира горів занедбаний дерев’яний будинок » Новини Житомира
 
 


На околиці Житомира горів занедбаний дерев’яний будинок

Автор: news_maker від 9-04-2020, 13:13, переглядів: 1 017

На околиці Житомира горів занедбаний дерев’яний будинок

У Житомирі 8 квітня на перехресті вулиць Параджанова та Корольова сталося загоряння будівлі. Пожежу помітили оператори КП «Міський інформаційний центр» і негайно повідомили рятувальникам.

«Пожежники оперативно зреагували на виклик, та за 8 хвилин прибули на місце пожежі. На момент прибуття рятувальників будинок був повністю охоплений вогнем. В гасінні пожежі було задіяно три пожежні машини», – інформує комунальне підприємство.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причину виникнення пожежі - встановлюють. Знищено вогнем занедбаний дерев’яний будинок 10-6 м2., та сарай 4-5 м2.

 

 

РЕЗУЛЬТАТ СПІЛЬНОЇ ВЗАЄМОДІЇ СЛУЖБ. 08 квітня 2020року о 12:44 черговим КП «Міський інформаційний центр» з камери відеоспостереження на перехресті вулиць Параджанова-Корольова в м.Житомирі виявлені ознаки загоряння будівлі, про що одразу було повідомлено «101». Пожежники оперативно зреагували на виклик, та за вісім хвилин прибули на місце пожежі. На момент прибуття рятувальників будинок був повністю охоплений вогнем. В гасінні пожежі було задіяно три пожежні машини. О 13:40 пожежа повністю ліквідувана. Вогнеборці врятували від вогню 2 будівлі. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причину виникнення пожежі - встановлюють. Знищено вогнем занедбаний дерев’яний будинок 10-6 м2., та сарай 4-5 м2. Працівниками КП «Міськсвітло» вжиті необхідні заходи, по відновленню роботи світлофору на перехресті, пошкодженого в результаті пожежі.

Опубликовано КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради Четверг, 9 апреля 2020 г.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: