Зручне рішення будівельного питання! » Новини Житомира
 
 


Зручне рішення будівельного питання!

Автор: news_maker від 10-04-2020, 13:09, переглядів: 819

Зручне рішення будівельного питання!

Оренда будівельної техніки - це зручно! Такий підхід дає можливість профільним компаніям, організаціям і приватним особам виконати необхідні будівельно-монтажні роботи без великих фінансових витрат. Сьогодні на тимчасове користування можна взяти автокрани, катки, автогрейдери, навантажувачі, екскаватори, Рециклери, тягачі та багато іншого, а не купувати все це втридорога, а потім вирішувати, куди все дівати після здачі об'єкта.
Особливо актуальна послуга оренди для приватних будівництв, коли недоцільність покупки спецтехніки очевидна.

Автокрани

Практично будь-яке будівництво потребує автокрані, який може допомогти з монтажними роботами, переміщенням важких вантажів, навантаженням і розвантаженням будь-яких будівельних матеріалів. При підборі автокрана враховують вантажопідйомність і висоту, на яку він зможе підняти вантаж. Наприклад, довжина стріли крана може варіювати в межах 14-60 метрів.

Екскаватори

Вирити котлован, канаву, траншею, розчистити будівельний майданчик або занурити сипучі матеріали можна за допомогою різних видів екскаваторів (колісні, гусеничні, 1- або 2-ковшові). Безглуздо купувати екскаватор, якщо задіяти його потрібно всього кілька годин, і єдина раціональна альтернатива тут - це оренда будівельної техніки. Витрати можна буде скоротити до мінімуму.

Навантажувачі

Необхідні для виконання розвантажувально-навантажувальних робіт. Оренда цієї техніки недешева, але покупка обійдеться на порядок дорожче. Крім того, його не треба систематично обслуговувати, зберігати і транспортувати до місця роботи, а це ще додаткові витрати, які будуть відображатися на собівартості виробництва. У випадку з орендою на https://atpbud.com/ru це питання автоматично знімається.

Катки

Вібраційні грунтові катки з масою 12-16 тонн для будівельних і ремонтних робіт можна орендувати як на кілька годин, так і кілька тижнів і місяців - залежно від обсягу і характеру виробництва.

Оплата зазвичай здійснюється тільки за час, коли техніка експлуатується, а період простою не оплачується. На всю спецтехніку орендодавці пропонують власних операторів, здатних якісно виконати поставлене завдання з мінімальною затратою часу.

Оренда спецтехніки значно прискорить будівельно-монтажні роботи і підвищить рентабельність виробництва. Це відмінний варіант як для приватних осіб, так і будівельних організацій. Зручний і вигідний.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: