На вихідних у Житомирі заборонено відвідування територій храмів та участь у релігійних масових заходах » Новини Житомира
 
 


На вихідних у Житомирі заборонено відвідування територій храмів та участь у релігійних масових заходах

Автор: news_maker від 17-04-2020, 14:33, переглядів: 1 146

На вихідних у Житомирі заборонено відвідування територій храмів та участь у релігійних масових заходах

16 квітня на позачерговому засіданні виконкому прийнято рішення про неухильне дотримання обмежувальних заходів на період Великодніх свят на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади.

Згідно документу, заборонено відвідування територій храмів та культових споруд, участь у релігійних масових заходах на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади у період 18-20 квітня 2020 року, окрім священнослужителів, які проводять богослужіння.

Священнослужителям рекомендовано звернутись до своїх прихожан із закликом залишатися вдома, не порушувати встановлені карантинні обмеження та скористатись переглядом трансляції богослужінь.

«Сьогоднішнє рішення комусь може здатися різким та незрозумілим. Та головне на сьогодні – це здоров’я і життя людей. Робимо все, щоб було якомога менше захворювань», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин та висловив вдячність священнослужителям, які звернулися до своїх прихожан з проханням не приходити до храму та помолитися вдома з родиною.

Неухильне дотримання обмежувальних заходів на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, безпеку та охорону громадського порядку забезпечать Житомирський міський відділ поліції ГУНП в Житомирській області та військова частина 3047 Національної гвардії України.

Контроль за дотриманням обмежувальних заходів здійснюватиме також і муніципальна інспекція міської ради, яка забезпечить цілодобове чергування працівників на території Житомирської міської ОТГ у період 18-20 квітня 2020 року.

На період святкування Великодніх свят 18-20 квітня 2020 року буде зупинено роботу міського електротранспорту.

Рішення прийнято у зв’язку з необхідністю дотримання заходів безпеки та з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції на території громади.

Нагадаємо, що за порушення вимог законодавства України та рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами встановлена відповідальність.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: