Погана кредитна історія - не вирок, якщо потрібена позика » Новини Житомира
 
 


Погана кредитна історія - не вирок, якщо потрібена позика

Автор: news_maker від 26-04-2020, 01:15, переглядів: 1 032

Погана кредитна історія - не вирок, якщо потрібена позика

Необхідність термінового отримання певної суми грошей - реальність для багатьох українців. Причин створення такої ситуації досить багато: хвороба самого позичальника або його родичів, аварії побутових комунікацій, дорожньо-транспортна пригода.

Необхідність термінового отримання певної суми грошей - реальність для багатьох українців. Причин створення такої ситуації досить багато: хвороба самого позичальника або його родичів, аварії побутових комунікацій, дорожньо-транспортна пригода. А через коронавируса в останні два місяці багатьом і зовсім не вистачає грошей на продукти і предмети першої необхідності через вимушену самоізоляції і відсутності можливості заробляти.

Виходом стає отримання кредитних коштів. Їх пропонують і банки, і мікрофінансові організації, але перші готові давати в борг тільки тим, у кого раніше не було прострочень по кредитах.

Що ж робити тим, хто отримав погану кредитну історію?

Що таке «погана кредитна історія»

При неповерненні кредитних коштів або недотриманні термінів погашення позик банки і мікрофінансові організації заносять клієнта в так званий «чорний список». Існує єдина електронна база злісних неплатників, доступ до якої є у ​​будь-якого фінансової установи.

При зверненні клієнта в банк співробітники служби власної безпеки перевіряють його дані в базі неплатників. Наявність поганий попередньої історії погашення кредитних коштів якраз і стає причиною відмови в отриманні нової позики.

Де взяти гроші людям з поганою кредитною історією

Більшість мікрофінансових організацій, наприклад https://www.money24.ua, лояльно відносяться до таких клієнтів, надаючи потрібну суму в кредит. Для отримання коштів необхідно просто надати паспортні дані та ідентифікаційний номер.

Заявка заповнюється в режимі он-лайн на сайті МФО або безпосередньо у відділенні організації. Зазвичай співробітники не відмовляють людям з поганою кредитною історією, розуміючи їх складне фінансове становище. Тобто взяти кредит з поганою кредитною історією цілком можливо - достатньо замість банку вибрати мікрокредітной організацію.

Єдиним обмеженням при отриманні такого кредиту може бути сума. Не завжди виходить взяти кошти в сумі понад 5-10 тисяч. Якщо ж клієнту необхідна невелика позика і на невеликий проміжок часу, то відмови в наданні коштів не буде.

Фінансові аналітики рекомендують добре продумати графік погашення, не порушувати терміни виплат, а при можливості погашати кошти раніше встановленого терміну.

При поганою кредитною історії не варто впадати у відчай! Потрібно звернутися в мікрофінансову організацію, вивчити запропоновані умови, повідомити свої реальні особисті дані, укласти договір про співпрацю і строго дотримуватися його положення. Уже через кілька хвилин після звернення і узгодження умов ви отримаєте гроші на карту!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: