Чим захистити рослини від шкідників та хвороб? » Новини Житомира
 
 


Чим захистити рослини від шкідників та хвороб?

Автор: news_maker від 30-04-2020, 03:18, переглядів: 1 262

Чим захистити рослини від шкідників та хвороб?

У рослин теж є імунітет, але часто він не справляється з масованими атаками постійно мутуючих захворювань. Наполеглива увага шкідників - ще один фактор ризику для представників флори. На цьому тлі садівникам і городникам, які піклуються про свій врожай і збереження рослин, необхідно своєчасно забезпечити їм якісний захист. Найбільш ефективно і безпечно це можна зробити за допомогою сучасних хімікатів. Познайомитися з актуальним прайсом на таку продукцію й оформити замовлення онлайн можна на сайті https://vseroste.com.ua/gerbitsid-uragan-forte-100-ml-syngenta, а з цієї статті ви дізнаєтеся про їх ключові особливості та різновиди.

Класифікація

Промислова індустрія пропонує широкий спектр хімічної продукції, здатної надійно захистити рослини. Ось основні групи профільних засобів:

- Гербіциди. Це препарати, покликані боротися з бур'янами. Діляться на гербіциди вибіркової дії і засоби тотального знищення трави. Бувають системними і контактними.
- Інсектициди. Призначені для боротьби зі шкідниками. Існують засоби широкого спектру дії і профільні препарати - для знищення кліщів, гусениць, личинок, комах.
- Фунгіцид. Захищають рослини від найбільш поширених захворювань. З їх допомогою обробляють насіння, обприскують культури в вегетаційний період і в стані спокою.
- Родентициди. Застосовуються для захисту сільськогосподарських рослин від гризунів. Випускаються у вигляді протруєного зерна, брикетів, гранул.

Повний перелік засобів можна знайти на сайті https://vseroste.com.ua/insektitsid-mospilan-50-gr-summit-agro. Якщо ви не знаєте, який саме препарат вам потрібен, зверніться за допомогою до менеджера. Вам з готовністю нададуть компетентну консультацію.

Коли і як обробляти рослини

Універсальної рекомендації не існує. Графік обробки залежить від наступних факторів:

- кліматичної зони, в якій знаходяться рослини;
- різновиду препарату, яким буде проводитися обробка;
- типу, сорту й селекції рослини;
- цілей, що переслідує садівник або городник.

Фунгіциди, інсектициди і гербіциди фабричного виробництва в обов'язковому порядку повинні забезпечуватися інструкцією. Щоб досягти бажаного результату, необхідно діяти відповідно до неї. Ознайомитися з інструкціями для найбільш затребуваних груп препаратів можна на сайті https://vseroste.com.ua/gerbitsid-chistopol100-ml-prezens. Там надана повна інформація про всі засоби, що є в наявності.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: