Затишні і сучасні 1-кімнатні квартири в ЖК «Дніпровська мрія» від забудовника » Новини Житомира
 
 


Затишні і сучасні 1-кімнатні квартири в ЖК «Дніпровська мрія» від забудовника

Автор: news_maker від 13-05-2020, 23:43, переглядів: 1 015

Затишні і сучасні 1-кімнатні квартири в ЖК «Дніпровська мрія» від забудовника

Однокімнатна квартира – хороший вибір для молодої сім'ї без дітей або пенсіонерів, а також людей, що ведуть активний спосіб життя, тому рідко бувають удома і не потребують великої житлової площі. Додаткові плюси такого рішення – доступна ціна покупки та можливість істотно заощадити на оплаті комунальних рахунків.

Якщо ви шукаєте гідну пропозицію, зверніть увагу на 1-кімнатні квартири в ЖК Дніпровська мрія від забудовника. Житловий комплекс знаходиться в 5 км від центру столиці, має зручну транспортну розв'язку. На Дарницькій площі знаходиться декілька зупинок міського транспорту, який довезе вас в будь-яку точку Києва. Власники автомобілів зможуть дістатися до центральної його частина не більше, ніж за 20 хвилин.

Основні причини купити 1-кімнатну квартиру в новобудові ЖК «Дніпровська мрія»

Якщо вирішите купити 1-кімнатну квартиру в новобудові ЖК Дніпровська мрія, ви отримаєте затишне й комфортне житло, яке має сучасне та зручне планування. Також зможете не турбуватися про наявність гарячої води – її безперебійну подачу забезпечить власна котельня.

Можна вибрати квартиру площею від 33 до 51 кв. м, яка має:

- утеплені фасади;
- металопластикові вікна з двокамерними склопакетами;
- засклений балкон;
- протиударні і вогнестійкі двері з міцного металу.

Вигідна розстрочка

Вартість 1 кв. м в ЖК «Дніпровська мрія» починається від 19 тис. грн. При покупці житла можна скористатися безпроцентною розстрочкою, яку пропонує забудовник. Але отримати її можна за умови внесення первинного внеску в розмірі не менше, ніж 30% від загальної вартості квартири.

Сьогодні житловий комплекс ще будується. Забудовник пропонує розстрочку до 4 кварталу 2020 року.

Облаштована прибудинкова територія

Вибираючи 1-кімнатную квартиру в новобудові ЖК Дніпровська мрія, ви купуєте житло в новому і сучасному будинку з облаштованою прибудинковою територією. На перших поверхах ЖК планується відкриття:

- магазинів продовольчої та непродовольчої групи;
- закладів сфери послуг;
- кафе і ресторанів.

Для дітей буде облаштовано майданчик, для любителів активного способу життя – футбольне поле. Тренажерні зали і басейн можна відвідувати в спортивних комплексах, розташованих недалеко від житлового комплексу.

Власники автомобілів зможуть розміщувати їх в підземному паркінгу, розрахованому на 108 місць (додатково передбачена гостьова стоянка).

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: