Чорні термостійкі труби – кращий варіант для обладнання димоходу » Новини Житомира
 
 


Чорні термостійкі труби – кращий варіант для обладнання димоходу

Автор: news_maker від 14-05-2020, 14:21, переглядів: 1 397

Чорні термостійкі труби – кращий варіант для обладнання димоходу

В процесі створення димохідних каналів опалювальних систем в приватних будинках найчастіше використовуються міцні трубні елементи, виготовлені з металевого сплаву. Зовні вони покриваються спеціальною порошковою фарбою з чорним кольором. Термостійкі труби – це оптимальний вибір для обладнання конструкцій, за допомогою яких здійснюється відведення димових газів з камінних топок, твердопаливних котлів чи чавунних печей. Вони здатні витримували робочу температуру до +1000 градусів по Цельсію. Труби можна використовувати в приміщеннях, де абсолютно відсутній вплив вологи.

Основні характеристики термостійких димохідних труб

Металеві термостійкі труби виготовляються з різними діаметрами. Їх вибір залежить від типу та рівня потужності опалювальної системи. Деякі види продукції створюються за допомогою зварювальної техніки LASER, яка гарантує підвищену якість швів і абсолютну герметичність майбутніх каналів. З'єднання трубних елементів також здійснюється за допомогою силіконової маси, що витримує температурний режим до + 1200ºC.

Сталева димохідна труба, яку можна придбати на сайті, має багато позитивних характеристик:

- здатність довгий час зберігати герметичність та форму технологічного каналу;
- абсолютна безпека для жителів будинку, так як виключається можливість проникнення чадного газу в приміщення;
- простота та швидкість виконання монтажних робіт;
- пожежна безпека;
- акуратність та естетична привабливість готової конструкції.

Особливості застосування термостійких димохідних труб

Обладнання трубного димоходу краще доручати досвідченим спеціалістам, які гарантують високу якість та функціональність створеної системи. Металеві елементи технологічного каналу мають абсолютно гладку поверхню. Це виключає накопичення сажі та пилу і продовжує термін експлуатації димопровідної конструкції. Стальні труби можна встановлювати без попереднього обладнання фундаменту, що дозволяє суттєво заощаджувати фінансові затрати.

Серед користувачів підвищеним попитом користуються утеплені сендвіч-труби. Їх можна використовувати в регіонах з суровим кліматом. В електронному каталозі інтернет-магазину є широкий вибір з'єднувальних елементів та перехідників, які полегшують процес створення димоходу. Діаметр труб вибирається, в залежності від масштабності опалювальної конструкції та особливостей її форми.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: