У селі Левкові Житомирського району на коронавірус захворіли листоноші » Новини Житомира
 
 


У селі Левкові Житомирського району на коронавірус захворіли листоноші

Автор: news_maker від 19-05-2020, 02:20, переглядів: 1 515

У селі Левкові Житомирського району на коронавірус захворіли листоноші

У селі Левкові Житомирського району на коронавірус захворіли три працівниці Укрпошти. Вони розвозили пенсії у три сусідні села, повідомляє СК1. В Житомирській ОДА кажуть, коло контактних осіб вже встановлено, у Левківській сільській раді кажуть про поки що 14 чоловік, однак цифра ще уточняється, листоноші під час своєї роботи дотримувалися усіх карантинних норм та були у засобах індивідуального захисту.

«Ми провели вже обробку вулиць, повністю полили вулиці, зробили дезінфекцію на пошті» — повідомив Левківський сільський голова Олександр Окоча.

Хвора на Covid, 55–річна листоноша Алла каже, почувається добре. Хвороба проходила фактично безсимптомно. На лікарняному вона з 3 травня, коли пройшла перше ПЛР тестування. У цілому одна поштарка обслуговує 180 пенсіонерів та понад 300 дворів. Алла говорить, на момент розвозу пенсій симптомів та температури не мала.

«У мене ніяких симптомів і не було. Я просто перехворіла ним (коронавірусом – ред.), так мені сказали. Але пішла перша, здати на вірус, бо у мене двоє маленьких дітей у хаті, двоє онуків….. 37,2 у мене була температура два дні всього, і то не цілий день, а так надвечір піднімалася… Я сама перша забила тривогу, я визвала «швидку». «Швидка» мене завезла на Станишівку, мне в зеленій палатці взяли тест, зробили знімок, який показав, що у мене з правої сторони запалення. Я «крапалася» вдома від запалення…. І 9 — го числа мені вже передзвонили, що я переболіла коронавірусом» — розповіла листоноша, хвора на COVID—19 Алла.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: