Поліцейські розшукали ВАЗ, який викрали в одному з сіл району » Новини Житомира
 
 


Поліцейські розшукали ВАЗ, який викрали в одному з сіл району

Автор: news_maker від 1-06-2020, 19:06, переглядів: 1 395

Поліцейські розшукали ВАЗ, який викрали в одному з сіл району

Уночі 30 травня до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння ВАЗ-2104 в одному з сіл району. Вже за кілька годин правоохоронці розшукали причетного до правопорушення в обласному центрі – нетверезий чоловік спав у чужій автівці. У рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин.

Майже опівночі 30 травня до Житомирського районного відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про незаконне заволодіння його транспортним засобом. За словами чоловіка, неприємність сталася близько години тому у с. Заможному. Тоді у його ВАЗ-2104 сів знайомий хлопець та поїхав геть. Заявник зазначив, що необачно лишив ключі у замку запалення.

Поліцейські розпочали першочергові заходи із встановлення місця перебування автомобіля та причетного до його викрадення. У результаті вже за годину виявили транспортний засіб на одній з центральних вулиць м. Житомира. Усередині спав 24-річний житель Житомирського району. За всіма ознаками молодик перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Саме на його причетність до правопорушення вказав заявник.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин події. Відповідно до ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України такі дії караються штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням чи позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: