На річці Тетерів виявлено дует браконьєрів » Новини Житомира
 
 


На річці Тетерів виявлено дует браконьєрів

Автор: news_maker від 11-06-2020, 22:14, переглядів: 1 089

На річці Тетерів виявлено дует браконьєрів

11 червня, реалізовуючи завчасно надану інформацію від оперативних підрозділів, прикордонниками Житомирського загону на береговій відмілині річки Тетерів було затримано 2-ох осіб, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддями лову.

Чоловіки за допомогою 3-ох жаберних сіток незаконно виловили майже 50 кг риби різних порід окрім цього, перебуваючи в прикордонні, не мали при собі жодних документів, які б посвідчували їх особистість.

Затримання охоронці кордону провели спільно із співробітниками водної поліції та рибоохоронного патруля на околиці с.Лапутьки, що на Київщині. Зауважмо, що прикордонне відомство відкрите для взаємодії із зацікавленими сторонами з метою дотримання законодавства України та застосування заходів впливу до його порушників.

Наразі на браконьєрів складено адміністративні протоколи за порушення прикордонного режиму та грубого порушення правил рибальства. Також прикордонники до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення за ст.249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом». Сітки загальною довжиною 150 м та незаконно добута риба, а саме лини, карасі, лящі, щуки, соми та окуні вилучено встановленим порядком.

На річці Тетерів виявлено дует браконьєрів

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: