У Житомирі посилили контроль за дотриманням протиепідемічних заходів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі посилили контроль за дотриманням протиепідемічних заходів

Автор: news_maker від 20-06-2020, 17:03, переглядів: 963

У Житомирі посилили контроль за дотриманням протиепідемічних заходів

Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС, 19 червня.

«З початку епідеміологічного нагляду станом на 19.06. 2020 року зареєстровано 393 пацієнти з COVID – 19, із яких – 154 особи одужало, 3 особи померло. За добу підтверджено 17 нових випадків захворювання на COVID – 19», - йшлося під час засідання.

На території житомирської громади наявні ознаки, за якими, за визначенням Уряду, доцільно посилити протиепідемічні заходи. Так, показник інцидентності у Житомирській міській ОТГ складає 23,94 особи на 100 тис. населення (53 випадки за останні 7 днів). За визначенням Уряду, цей показник має складати менше ніж 12 осіб на 100 тис. населення.

Показник завантаженості ліжок у КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради, де госпіталізують пацієнтів з підтвердженими випадками COVID–19, складає 52,0%. Тобто із 75 передбачених ліжок 28 зайнято пацієнтами з підтвердженими діагнозами та 11 - з підозрою на COVID–19. Зазначений показник, за визначенням Уряду, має становити менше ніж 50%.

Показник охоплення ПЛНР діагностикою становить 29,83 %.

Комісією вирішено посилити контроль за дотриманням населенням громади протиепідемічних норм в приміщеннях та громадському транспорті.

Йшлося про посилення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства суб’єктами господарювання різних форм власності.

«Посилити державний нагляд щодо організації протиепідемічних заходів у перукарнях та салонах краси, у дошкільних освітніх закладах, в закладах громадського харчування, у деяких закладах фізичної культури та спорту, у закладах, що надають послуги з розміщення, а також під час роботи ринків, - зазначено у прийнятому рішенні.

Посилюється контроль щодо здійснення та дотримання протиепідемічних заходів об’єктами торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчими ринками, закладами громадського харчування.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: