З банківських карток житомирян декілька місяців не списувались гроші за фактично здійснені поїздки у громадському транспорті » Новини Житомира
 
 


З банківських карток житомирян декілька місяців не списувались гроші за фактично здійснені поїздки у громадському транспорті

Автор: news_maker від 26-06-2020, 13:46, переглядів: 1 024

З банківських карток житомирян декілька місяців не списувались гроші за фактично здійснені поїздки у громадському транспорті

КП “Житомиртранс“ в період дії карантинних заходів продовжує проводити планові технічні роботи по обслуговуванню елементів автоматизованої системи оплати проїзду, а саме валідаторів які належать Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінню, повідомляють на офіційному сайті оператора.

В результаті проведення технічних робіт 25.06.2020 р. було встановлено, що з декількох валідаторів інформація протягом останніх декількох місяців не відправлялась на банківський сервер, а тому гроші за проїзд не списувались з банківських карт пасажирів.

Повідомляємо, що 26.06.2020 р. всі дані за фактичні поїздки міським електротранспортом будуть вивантажені в систему та відправлені на банківський сервер, тому можуть виникнути списання з банківських карток.

Наголошуємо, що 26.06.2020 р. з банківських карток будуть проведені списання ВИКЛЮЧНО за фактично зроблені поїздки, по яким списання за проїзд не відбулась. Система працює в штатному режимі, а всі операції є коректними.

Якщо все ж є сумніви щодо списань:

На жаль, підтримка оператора е-квитка не може опрацювати шквал звернень одночасно, тому заповніть форму-звернення, за посиланням http://bit.ly/2w0slAu, і працівники комунального підприємства обов'язково опрацюють її.

Або пишіть у Viber або Telegram за номером: 073 333 15 80

Чого не варто робити?

- Не потрібно блокувати свою банківську картку чи обнуляти залишок коштів на ній, бо в такому разі запити системи на списання по одній і тій же поїздці будуть повторюватись до того часу поки вони не завершаться успішно.
- Якщо ж при запиті не відбулося успішного списання коштів, то банківська картка буде заблокована для оплат в транспорті.
- Не варто повторно використовувати таку картку для оплати проїзду допоки у вас не буде достатнього доступного залишку для списання боргу.

Нагадаємо, що кошти за проїзд списуються не одразу з банківської картки, тому варто контролювати щоденно чи були списання за всі сьогоднішні поїздки. Списання за попередні поїздки можуть бути і на наступний день або пізніше.

Зауважимо, що вже з 1 серпня вартість проїзду при оплаті банківською карткою зросте на 1 гривню, а при оплаті е-квитком або карткою житомирянина не зміниться. У разі оплати е-квитком гроші знімаються одразу, а залишок коштів на транспортній картці друкується на кожному квитку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: