Як терміново продати автомобіль та не продешевити » Новини Житомира
 
 


Як терміново продати автомобіль та не продешевити

Автор: news_maker від 2-07-2020, 12:13, переглядів: 897

Як терміново продати автомобіль та не продешевити

За необхідності продати авто власникові доведеться зіткнутися з безліччю проблем, та витратити досить багато часу на те, щоб підготувати машину до продажу та знайти покупця. Наша компанія готова викупити авто в Києві, в Житомирі та по Україні за ціною, яка відрізнятиметься від ринкової лише на 3-5%, при цьому зробить все швидко, якісно та безпечно, а вам доведеться лише підписати папери, та отримати гроші. Викуп автомобіля — унікальна послуга, яка дозволяє повернути своєму транспортному засобу статус активу та продати його у потрібний час та за достойну ціну, не витрачаючи при цьому надто багато часу та сил.

Швидкий та безпечний продаж: все що потрібно знати про автовикуп

Обираючи компанію по автовикупу у першу чергу слід звернути увагу на досвід її роботи. Чим довше фірма представлена на ринку, тим більша вірогідність, що вам запропонують адекватну конкурентоспроможну ціну організують угоду швидко та якісно.

Саме швидкість основна перевага послуги, адже усі питання пов'язані з оглядом, оцінкою та продажем можна вирішити протягом дня (зазвичай, за 3-4 години). Звісно, ви можете розміститись на дошці оголошень, але в цьому випадку терміни продажу спрогнозувати важко, а на покупця можна чекати тижнями, а то й місяцями.

Процес співпраці з автовикупом складається з кількох етапів:

- Залишаєте заявку на сайті компанії, за телефоном або у месенджерах;
- Обговорюєте з менеджером подробиці про авто (марка, модель, рік випуску, пробіг, візуальний та технічний стан) та домовляєтеся про зустріч в зручному для вас проміжку дня та місці.
- Показуєте авто для оцінки (огляд триває не більше 30 хвилин);
- Домовляєтеся про ціну та оформлюєте усі необхідні документи;
- Отримуєте кошти та відправляєтеся святкувати успішний продаж або купувати нове авто на заміну.

Компанії що займаються скупкою авто працюють без перерв та вихідних і готові викупити будь-які авто, в тому числі після ДТП, не на ходу, або закладені банку. За офіційне авто у відмінному стані вам запропонують достойну ціну, врахувавши у ній не лише поточний стан, але й наявність додаткового устаткування (ГБО, камера заднього огляду, реєстратор, тюнінг, і т.д).

Такі угоди цілком безпечні адже проводяться у відповідності із діючим законодавством зручним для продавця способом:

- Нотаріально;
- В МРЕО (зі зняттям з обліку);
- За довіреністю.

Чесні компанії, що працюють давно та офіційно пропонують своїм клієнтам миттєвий розрахунок готівкою, на картку або банківський рахунок.

Багато хто вважає, що скупники значно занижують ціни на авто, щоб потім перепродати їх дорожче, проте насправді кінцева вартість машини складає не менше 95% її середньоринкової вартості. Нехитрі розрахунки покажуть вам, що ці 5% різникі ви скоріш за все все одно витратите на підготовку авто до продажу та торг з прямим покупцем. Більш того, самостійний продаж відніме значно більше часу та нервів, ніж безпечна та швидка угода з автовикупом.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: