У ФК «Полісся» новий тренер » Новини Житомира
 
 


У ФК «Полісся» новий тренер

Автор: news_maker від 7-07-2020, 14:20, переглядів: 856

У ФК «Полісся» новий тренер

У ФК "Полісся" новий головний тренер - Сергій Шищенко. У минулому нападник низки українських футбольних клубів та національної збірної України, Сергій Шищенко - найкращий бомбардир чемпіонату України 2001- 2002 рр. Тренерську діяльність розпочав 10 років тому. До призначення головним тренером ФК «Полісся» тренував юнацьку команду «гірників» та ФК «Миколаїв».

Новий тренер переконаний: у команди є потенціал.

«Я вивчав гру команди... Маю свої погляди на те, якою має бути гра… Мені подобається команда, в ній є потенціал», - зазначив Сергій Шищенко 7 липня під час представлення на центральному стадіоні Житомира.

З його слів, команда розпочне підготовку до нового сезону вже наступного тижня.

Сергій Сухомлин висловив вдячність всім, хто в непростий час підтримував команду. Перед початком сезону планується представити нову футбольну форму, тоді також назвуть ім’я головного спонсора, який підставив плече «житомирським вовкам».

ФК «Полісся» розпочне виступи в Першій лізі України восени.

Нагадаємо, 4 липня футбольний клуб припинив співпрацю з попереднім головним тренером команди Анатолієм Безсмертним, який очолював команду з серпня 2018 року та вивів «житомирських вовків» у Першу лігу Чемпіонату України у зв’язку з достроковим завершенням чемпіонату Другої ліги.

Категорія: Відео / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: