​У Житомирській області хлопець угнав ВАЗ, а потім проколов шини і покинув авто » Новини Житомира
 
 


​У Житомирській області хлопець угнав ВАЗ, а потім проколов шини і покинув авто

Автор: news_maker від 9-07-2020, 14:11, переглядів: 807

​У Житомирській області хлопець угнав ВАЗ, а потім проколов шини і покинув авто

7 липня до поліції звернувся пенсіонер із повідомленням про викрадення його автомобіля. Правоохоронці розшукали транспортний засіб та викрили причетного до незаконного заволодіння ним.

Уранці 76-річний житель Брусилівського району повідомив правоохоронців, що з подвір’я його домогосподарства викрали автомобіль ВАЗ-2106. Чоловік розповів, що транспортний засіб придбав місяць тому, всі документи на нього знаходились у салоні.

У результаті першочергових заходів поліцейські місцевого відділення виявили викрадений автомобіль неподалік від місця злочину з проколотими шинами та погнутими дисками. Згодом встановили особу ймовірного викрадача. Під обґрунтованою підозрою у вчиненні правопорушення опинився 17-річний односельчанин заявника. Парубок у скоєному зізнався.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. За таке правопорушення визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: