Хлопцю-сироті мер Житомира вручив ключі від квартири » Новини Житомира
 
 


Хлопцю-сироті мер Житомира вручив ключі від квартири

Автор: news_maker від 30-07-2020, 23:40, переглядів: 849

Хлопцю-сироті мер Житомира вручив ключі від квартири

30 липня міський голова Сергій Сухомлин вручив 22-річному Євгенію ключі від житла та привітав новосельця з чудовою подією.

Помешкання загальною площею 29,11 кв. м на вул. Шевченка включено до житлового фонду соціального призначення та надане на праві користування Євгенію як особі з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Квартира повністю придатна для проживання, наразі дооблаштовується меблями та побутовою технікою.

«Це для мене важлива подія: тепер я маю теплий і затишний куточок, в якому буду проживати. Дякую від щирого серця міському голові Сергію Івановичу та депутатам міської ради», - звернувся до депутатського корпусу Євгеній.

Соціальне житло придбано за рахунок коштів місцевого з обласного та бюджетів на умовах співфінансування: 50/50 згідно регіональної (комплексної) цільової Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018–2021 роки та Програми забезпечення та захисту прав дітей Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

Додамо, що при виконавчому комітеті міської ради на соціальному квартирному обліку як такі, що потребують поліпшення житлових умов, перебуває шестеро осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з яких вже п’ятеро отримали соціальне житло.

Хлопцю-сироті мер Житомира вручив ключі від квартири

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: