На Житомирщині оголошено набір поліцейських офіцерів громади » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині оголошено набір поліцейських офіцерів громади

Автор: news_maker від 11-08-2020, 19:08, переглядів: 885

На Житомирщині оголошено набір поліцейських офіцерів громади

З 10 серпня для бажаючих з числа поліцейських різних підрозділів доступна онлайн реєстрація на сайті Національної поліції України.

Відтак в області розпочато новий набір та онлайн реєстрація анкет для кандидатів на 9 посад офіцерів Житомирської міської об’єднаної територіальної громади. Заявки можна подавати до 28 серпня п.р. (https://otg-officer.police.gov.ua/).

За визначеними умовами, участь у конкурсі можуть брати поліцейські різних структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Житомирській області з досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та водійським посвідченням.

Далі кандидатів чекають етапи відбору: тестування на загальні навички й інтегративність та співбесіда з спеціальною комісією, до складу якої входять представники громади. Потому поліцейські упродовж майже 3 місяців навчатимуться за спеціальною програмою. І заключними ланками стане належна організація роботи у громаді та контроль її ефективності як зі сторони ОТГ, так і ГУНП.

Нагадаємо, у квітні цього року у Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області підписано Меморандум про співпрацю між Житомирською об’єднаною територіальною громадою та ГУНП у реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Для 11 кандидатів на посади поліцейських офіцерів Житомирської об’єднаної територіальної громади, які пройшли усі етапи відбору, нині триває навчальний курс на Дніпропетровщині.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: